dinsdag 29 januari 2013


Hi


Vorige week vrijdag ben ik helemaal losgegaan op een bal! Het was geweldig! Samen met mijn vriendin Phoebe ging ik op pad! Tot in de vroege uurtjes (lees => 5uur!) hebben we ons geamuseerd! Het thema van dit topbal was the 20's!



Als je ook soms naar een bal gaat, of naar een fuif, hier enkele tips:

* Hakken mogen dan wel fab zijn, niemand zal zien dat jij balarina's aanhebt. Want geef nu zelf toe, niemand doorstaat een avondje stappen op hakken zonder voet pijn!

* Drink met mate! Het klinkt saai, maar dat is het niet! Niets leukers dan de volgende dag zo fris te zijn als een vis en je nog perfect elke seconde kan herinneren! Ook je portemonnee zal deze tip graag horen!

* Ga niet in grote groepen naar het evenement! Je komt daar ook mensen tegen! Ook kan het vervelend worden als je iemand opeens niet meer vindt! Hou het gezellig en ontmoet ook mensen op het bal zelf!

* Maak goede afspraken! Regel vooraf met je ouders een uur waarmee iedereen akkoord gaat! Regel ook je vervoer heen en terug! En laat bijvoorbeeld je vader geen halfuur buiten wachten omdat je de tijd uit het oog bent verloren!

* ENJOY! Voel de muziek, geniet van de mensen en wees jezelf! Maak er vooral een onvergetelijke avond van!

Kisses

J.